
”Restaurangen är gratis och du lagar din egen mat”
Ända sedan studenttiden har Hanna Olvenmark föredragit att äta ute – alltså ute i naturen – i stället för umgås med sina vänner på dyra restauranger eller på krogen. Nu är hon aktuell med en kokbok fylld av recept på mat som är enkel att packa i ryggan eller som går lätt att laga till utomhus. Något hon tycker att fler borde göra – pandemi eller inte.
I Ordfronten #92 möter förläggare Pelle Andersson dietisten och författaren bakom den omåttligt populära bloggen Portionen under tian i ett samtal om utemåltidens föredelar – för dig, din plånbok och planeten.
Portionen under tian – Äta ute finns nu att köpa i din lokala bokhandel eller på nätet, på till exempel hos Adlibris eller Bokus.

/
RSS-flöde
Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15
Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

Galago
