En konservkokbok i rättan tid

I Den nya skåpmaten lagar Jenny Damberg mat där burkar, tetror och andra konserver har huvudrollen. Med ett välfyllt skåp är middagen aldrig långt borta – och i pandemitider känns det förstås bättre än någonsin att inte ränna till affären stup i kvarten.

I Ordfronten #86 träffar Pelle Andersson författaren till kokboken som enligt henne själv kom med ”nästan ironisk timing”. Det blir ett samtal om konserveringsteknikens historia, hyllornas hemliga smakbomber – och om hur konserver är hållbara i mer än en bemärkelse.

Köp Den nya skåpmaten i närmsta boklåda eller på Adlibris eller Bokus.

Ordfronten
Ordfronten
En konservkokbok i rättan tid
/

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.