
Matvärlden har alltid varit trendkänslig
Sedan Jens Linder började jobba på restaurang på 80-talet har mycket förändrats i sättet att se på mat och matlagning. Ibland kan det kännas som att trenderna avlöser varandra så snabbt att det är svårt att hänga med – men svängningarna i sig är knappast ett nytt fenomen.
I Ordfronten #87 träffar Pelle Andersson kocken och författaren Jens Linder som är aktuell med boken Frankensteins köttkvarn, om uppfinningar och omvälvningar som påverkat vår mathistoria. Det blir ett samtal fotosyntes och frysteknik, matkemi, vegetarianism – och mormors konserveringsapparat.
Frankensteins köttkvarn finns att köpa i en bokhandel nära dig, eller på Bokus eller Adlibris.

/
RSS-flöde
Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15
Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

Galago
