Format: 178mmx211mm mm, Övrigt
Antal sidor: 154
Utgivningsår: 2022
ISBN: 9789177753056

Pressbilder

Portionen under tianBra mat för dig, din plånbok och planeten

Hanna Olvenmark

Nytt praktiskt litet format!

Hanna Olvenmark är dietist och hängiven snåljåp, och hon har en mission: att slå hål på myten om att hälsosam mat bara är till för dem som har tid, ork och framför allt pengar. I flera år har hon drivit den omåttligt populära bloggen Portionen under tian där hon visar på fördelarna med att leva snålt både för plånboken, miljön och kroppen. 

I denna nyutgåva av kokboken Portionen under tian bjuder hon på över 50 vegetariska recept där varje portion kostar max 10 kronor. Det blir även 300-kronorsveckor med tillhörande inköpslistor och recept, samt allmänna stay cheap-tips för både storhandlingen, jobblunchen och utemiddagen. Om en med ute menar ute i naturen.

Recensioner

"Definitivt en av de bästa böckerna om vegetarisk/vegansk kost!"

Ebbas bokblogg

"Smakrika och roliga recept som passar både magen, plånboken och matlådan."

Expressen  

Hanna Olvenmark

Hanna Olvenmark är dietist och hängiven snåljåp. Sedan 2015 driver hon bloggen och instagramkontot Portionen under tian med tusentals besökare varje dag. I december 2018 släpptes hon succékokboken Portionen under tian: Bra mat för dig, din plånbok och planeten som sedan följdes upp av Portionen under tian: 300-kronorsveckorna året efter. Våren 2021 kom Portionen under tian: Äta ute och 2024 är hon aktuell med Mellanmålen. Lyssna på hennes TED Talk om att äta billigt, nyttigt och miljövänligt här.

Mer om författaren

Pressbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla