Format: 178mmx210mm mm, Övrigt
Antal sidor: 123
Utgivningsår: 2023
ISBN: 9789177753797

Pressbilder

Portionen under tianäta ute

Hanna Olvenmark

ATT ÄTA UTE är ett fantastiskt sätt att umgås. Särskilt om man med äta ute menar att äta sin middag ute i naturen. Med en knytis-picknick eller en enkel måltid som lagas på plats har alla råd att vara med! Det är också ett fantastiskt sätt att umgås med naturen, eller med sina egna tankar. 

I sin tredje kokbok med billig och klimatsmart mat har Hanna Olvenmark tagit fram recept som passar att antingen packa i ryggan eller som enkelt kan kokas ihop på ett stormkök för den som har ett sådant. Det blir piroger och pastasallader, one-pots och matiga crêpes. Och till efterrätt? Glass i termos förstås! Till varje recept hör en packlista, och alla måltider är som vanligt klimatberäknade och kostar max tio kronor. 

Portionen under tian: Äta ute är en bok för dig som längtar efter att komma ut i naturen till vardags. Utan vandringskängor och frystork. Förutom recept innehåller den också inspiration och tips på hur du fixar de tre P:na peppen, preppen och polarna.

Recensioner

"Den här välskrivna, peppande och inspirerande kokboken är en perfekt hjälp på vägen för alla som längtar efter att laga och äta mer mat utomhus." "

 Linda Ljungskog 
BTJ

"Vad kan väl passa bättre i pandemitider, än en kokbok som erbjuder god mat som kan lagas och äta utomhus? ... jag är verkligen stormförtjust i Hanna Olvenmarks böcker, och Portionen under tian - Äta ute är inget undantag!"  Anna Bokmal, bokblogg   Sagt om tidigare Portionen under tian-kokböcker: Smakrika och roliga recept som passar både magen, plånboken och matlådan. EXPRESSEN Definitivt en av de bästa böckerna om vegetarisk/vegansk kost! EBBAS BOKBLOGG  Underbar bok med vegetariska rätter, de är lättlagade, billiga, goda och säsongsinspirerade! LEV GRATIS, BLOGG  Helt underbar kokbok med ljuvliga bilder och riktigt bra recept."

BLOGG
MIAS BOKHÖRNA

Hanna Olvenmark

Hanna Olvenmark är dietist och hängiven snåljåp. Sedan 2015 driver hon bloggen och instagramkontot Portionen under tian med tusentals besökare varje dag. I december 2018 släpptes hon succékokboken Portionen under tian: Bra mat för dig, din plånbok och planeten som sedan följdes upp av Portionen under tian: 300-kronorsveckorna året efter. Våren 2021 kom Portionen under tian: Äta ute och 2024 är hon aktuell med Mellanmålen. Lyssna på hennes TED Talk om att äta billigt, nyttigt och miljövänligt här.

Mer om författaren

Pressbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla