Format: 143x216 mm, Inbunden
Antal sidor: 414
Utgivningsår: 2022
ISBN: 9789177751731

Ingen ska skonas

Johan Brännström

Ett bostadshus fullt av döda hyresgäster. Det blir den chockerande starten för Mikaela Sköld på hennes nya jobb som handläggare på polisens underrättelsetjänst. Dådet tycks först vara gängrelaterat men snart förs utredningen in i en annan riktning. Ingen ska skonas är en oupphörligt spännande thriller där jakten på den skoningslösa mass­mördaren ständigt tar nya vändningar. 

”Med ”Ingen ska skonas” etablerar sig författaren Johan Brännström på allvar som en av vårt lands mest intressanta deckarknåpare. (…) Det är trovärdigt, mänskligt och olidligt spännande. (…) Full pott på poängskalan.” Samuel Karlsson, Deckarlogg 

Beställ e-bok

Recensioner

"En bladvändare utan dess like världsklass." "

bokblogg
Erikas Bokhylla

"En av årets bästa böcker spänning från första sidan."

bokblogg
Mina boktips

"Tredje delen i serien och bäst hittills." "

bokblogg
Helenas deckartips

"En riktig fullträff." "

bokblogg
Systrarna Boktokiga

"Slår alla förväntningar."

bokblogg
Readforlifereadforpleasure

"hisnande pulshöjare" "

bokblogg
Anna Piippolainen

"En riktigt snygg thriller med många vändningar och spänning in på sista sidorna. 5/5" "

bokblogg
Bettybook

"Andlöst spännande från första sidan till sista perspektivet på unga tjejer i kriminalitet gör den än mer drabbande." "

bokblogg
Cissisbokhylla

"Förtjänar sin plats i toppen av Sveriges deckarserier." "

bokblogg
Emmaochviktorlaser

"Gastkramande från pärm till pärm."

bokblogg
Bok_stavligt

"Skrämmande bra skriven."

bokblogg
Fattigstudent9

"Johan Brännström har än en gång skrivit en samhällsengagerad spänningsroman som belyser ett viktigt, men något undanskymt, perspektiv. Det är bitvis nagelbitande spännande, men bokens styrka ligger till stor del i det mellanmänskliga och samhällsperspektivet. Svårighet att nå fram till och kommunicera med varandra på olika sätt är centralt. Att se varandras perspektiv. Johan belyser och lyfter fram det på ett sätt som gör att hjärtat blöder för många inblandade i den här berättelsen. Både offer, förövare och andra. Respektfullt och nyanserat."

bokbloggare
Boksann

"Oj, vilken otroligt bra bok! En av de bästa polisromaner jag läst på länge och då har jag läst rätt många och gillar den initierade skildringen av polisarbetet, men också "blandningen av realism, tempo och effektfulla vändningar." "

bokbloggare  
Bokhylla61

"Spänningen tas till nya höjder, men historien berörde mig också verkligen på djupet. 5/5" "

bokbloggare
Mrsnikain

"Vilken resa Johan Brännström tar oss med på. Jag golvades trots mina förväntningar . Det här är riktigt spännande läsning med driv och karaktärer i en gråskala som väcker både empati och motvilja."

bokbloggare
Enboknagrakopparte

"Det här är spännande, oväntade kast och riktigt riktigt bra. Med föregångarna Feber och Röd signal så var mina förväntningar rätt höga, jag trodde att jag skulle gilla den och det gjorde jag . Något som slog mig under läsning är med vilken fingertoppskänsla Johan Brännström skildrar livet som tonårsförälder - imponerande!"

bokblogg
en.bra.bok

"Precis som de två tidigare böckerna är denna en oerhört spännande thriller. Författaren lyckas vrida och vända på handlingen och skapa nya infallsvinklar vilket gör att man inte kan ana upplösningen förrän alldeles i slutet. Som läsare sitter man på nålar vid flera tillfällen och undrar hur detta ska sluta. Jag är grymt imponerad!"

bokblogg
laslustan

"Aktuell, träffsäker och fruktansvärt verklighetstrogen. Johan Brännström tillhör eliten i sin genre." "

bokblogg
bokfantast_lena

"en hisnande resa med många oväntade vändningar. Och vilken fingertoppskänsla Johan har med att skriva om ungdomar. Denna gång är det gängvåld bland unga tjejer vi får följa, ett skrämmande aktuellt ämne."

bokblogg
jojjesbokbubbla

"Här har vi en författare vars böcker alltid befinner sig mitt i samtiden och som bara blir bättre. Det här är spänning från första till sista sidan!"

bokblogg
marieinsweden

Johan Brännström

JOHAN BRÄNNSTRÖM arbetar till vardags på Upsala Nya Tidning. Han har även skrivit film­manus. 2020 debuterade han som författare med Feber, en mörk, pulshöjande spänningsroman och han har sedan dess följt upp debutsuccén med två lika hyllade uppföljare: Röd signal och Ingen ska skonas. Våren 2023 är han aktuell med Splitter, den fjärde boken i serien om Mikaela Sköld.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla