Format: x mm, MP3-fil
Utgivningsår: 2020
ISBN: 9789179456696

Finns även som:
MP3-fil, ISBN: 9789177751458MP3-fil, ISBN: 9789177751236

Feber

Johan Brännström

Vad händer med våra barn när de lämnas ensamma på nätet? Vad hittar ett barn i de allra mörkaste delarna av Darknet som är så ondskefullt att vi vägrar tro på det?

Mikaela Sköld är inrikesreporter på Sveriges största nyhetsbyrå och ensamstående mamma till tolvåriga Vanja. Hon tvingas lämna sin febersjuka dotter ensam hemma – och när hon kommer hem från jobbet är Vanja spårlöst försvunnen. Polisen har inte mycket att gå på, men Mikaelas egna efterforskningar pekar mot Darknet – den dolda delen av nätet. Hennes sökande efter dottern tar henne allt djupare ned i en febrig och farlig värld, så mörk och depraverad att hon inte kunnat föreställa sig den i sina värsta mardrömmar. Och någonstans på nätet finns en klocka som tickar ned – om tjugofyra timmar startar nästa show i The Red Room. Vågar du titta?

"Det är svårt att sluta lyssna, boken har ett driv och ett naturligt flyt i språket. Rekommenderas. Utmärkt uppläst av Gunilla Leining."
readforlifereadforpleasure, Bokblogg

"Nådlös bladvändare som trycker på rätt knappar. (…) Man säger ju rutinmässigt om deckare att de är bladvändare , men det var ärligt talat länge sedan jag läste något i genren som var verkligt spännande. Feber är faktiskt det, och därmed uppfyller den kriminalromanens viktigaste kriterium."
Aftonbladet, Malin Krutmeijer

"Feber är mycket svår att lägga ifrån sig. Ser redan fram mot nästa bok!"
Västerviks-Tidningen

"Jag sitter på nålar under hela läsningen. Min puls ökar för varje sida. En helgjuten thriller och en författare i högform."
Mikaelas bokhylla, bokblogg

"Jag kan vara gratulera dig som ännu inte läst Feber. Du har några spännande timmar framför dig! "
Kicki Bokmal, bokblogg

"Det är verkligen extra allt. (…) Det var länge sedan jag läste så snabbt för att komma framåt till upplösningen."
DAST Magazine, Nisse Scherman

"Feber är sjukt spännande, tankeväckande, och en grym debut av Johan Brännström."
Hyllan, Bokblogg

"Boken är högaktuell (…). En bladvändare som kröp ända in under skinnet!"
Hannys bokhylla, bokblogg

”Så fruktansvärt spännande att det helt enkelt inte går att sluta läsa!” Lotta Olsson tipsar om Feber i DN.

Johan Brännström

JOHAN BRÄNNSTRÖM arbetar till vardags på Upsala Nya Tidning. Han har även skrivit film­manus. 2020 debuterade han som författare med Feber, en mörk, pulshöjande spänningsroman och han har sedan dess följt upp debutsuccén med tre lika hyllade uppföljare: Röd signal, Ingen ska skonas och Splitter. Hösten 2024 är han aktuell med Skallben, den femte boken i serien om Mikaela Sköld.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla