Format: 110x178 mm, Pocket
Antal sidor: 414
Utgivningsår: 2023
ISBN: 9789177752929

Ingen ska skonas

Johan Brännström

Ett bostadshus fullt av döda hyresgäster. Det blir den chockerande starten för Mikaela Sköld på hennes nya jobb som handläggare på polisens underrättelsetjänst. Dådet tycks först vara gängrelaterat men snart förs utredningen in i en annan riktning. 

Ingen ska skonas är en oupphörligt spännande thriller där jakten på den skoningslösa mass­mördaren ständigt tar nya vändningar. 

Recensioner

"Med "Ingen ska skonas" etablerar sig författaren Johan Brännström på allvar som en av vårt lands mest intressanta deckarknåpare. (...) Det är trovärdigt, mänskligt och olidligt spännande. (...) Full pott på poängskalan."

Deckarlogg 
Samuel Karlsson

"Här har vi en författare vars böcker alltid befinner sig mitt i samtiden och som bara blir bättre. Det här är spänning från första till sista sidan!" "

bokblogg
marieinsweden

"Det blir fantastisk läsning fram till en högdramatisk upplösning med överraskande vändningar." "

deckarblogg
Kapprakt

Johan Brännström

JOHAN BRÄNNSTRÖM arbetar till vardags på Upsala Nya Tidning. Han har även skrivit film­manus. 2020 debuterade han som författare med Feber, en mörk, pulshöjande spänningsroman och han har sedan dess följt upp debutsuccén med tre lika hyllade uppföljare: Röd signal, Ingen ska skonas och Splitter. Hösten 2024 är han aktuell med Skallben, den femte boken i serien om Mikaela Sköld.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla