Format: x mm, MP3-fil
Utgivningsår: 2020
ISBN: 9789179456726

Överlev katastrofen12 sätt att förbereda dig

Herman Geijer

I Överlev katastrofen – tolv sätt att förbereda dig djupdyker zombieöverlevnadsexperten och folkbildaren Herman Geijer i vad vi faktiskt kan göra för att öka våra chanser att överleva när en katastrof eller bara något helt oväntat inträffar.

En svensk populärvetenskaplig bok som inte bara handlar om överlevnadstekniker och bushcraft utan också fokuserar på hur människan fungerar och vad vi kan göra för att förbereda oss mentalt och öka våra chanser att klara en kris.

"Geijer har skrivit en relativt lättsam bok, jag skrattar då och då, vilket inte är normen med prepperböcker, men den är samtidigt full av användbara tips. Det är definitivt en bok jag vill rekommendera att man läser. Så att ingen drabbas av selektiv masshysteri nästa gång mänskligheten försätts i kris, och börjar köpa upp ortens alla bönburkar och toalettpappersbalar."
Vildis bokvrå, bokblogg

Herman Geijer

Herman Geijer är Sveriges främsta zombieöverlevnadsexpert och har sedan 2011 haft studiecirklar föreläst och skrivit om zombier, katastrofer, krisbeteenden och överlevnad. 2014 kom Zombieöverlevnad - din guide till apokalypsen ut och 2015 blev han framröstad som lyssnarnas sommarvärd i P1. 2018 var Geijer aktuell med Zombieöverlevnadskalendern 2018 med illustrationer av Emelie Östergren I januari 2018 kom även Herman Geijers Överlev katastrofen – tolv sätt att förbereda dig ut. Boken djupdyker i vad vi faktiskt kan göra för att öka våra chanser att överleva när en katastrof eller bara något helt oväntat inträffar. Överlev katastrofen är en svensk populärvetenskaplig bok som...

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla