Herman Geijer

Herman Geijer är Sveriges främsta zombieöverlevnadsexpert och har sedan 2011 haft studiecirklar föreläst och skrivit om zombier, katastrofer, krisbeteenden och överlevnad. 2014 kom Zombieöverlevnad – din guide till apokalypsen ut och 2015 blev han framröstad som lyssnarnas sommarvärd i P1.

2018 var Geijer aktuell med Zombieöverlevnadskalendern 2018 med illustrationer av Emelie Östergren

I januari 2018 kom även Herman Geijers Överlev katastrofen – tolv sätt att förbereda dig ut. Boken djupdyker i vad vi faktiskt kan göra för att öka våra chanser att överleva när en katastrof eller bara något helt oväntat inträffar. Överlev katastrofen är en svensk populärvetenskaplig bok som inte bara handlar om överlevnadstekniker och bushcraft utan också fokuserar på hur människan fungerar och vad vi kan göra för att förbereda oss mentalt och öka våra chanser att klara en kris. Våren 2022 kom boken i en ny uppdaterad utgåva: Överlev katastrofen – effektiv prepping för alla.

I maj 2022 utkom även Geijers bok Monstersamhället: Från förnekelse till framtid som handlar om psykologiska mekanismer, vår övertro på teknik, fysiska behov, klimatprepping, gemenskap och vårt liv och vår död i kollapsens skugga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla