Format: x mm, Inbunden
Utgivningsår: 2023
ISBN: 9789177753605

Pressbilder

De extrema

Luciane Andrev

Allt har antingen redan hänt eller skulle kunna hända.

I Sverige gror fundamentalismen och efter en orolig tid, med ett terrorattentat och högerextremistiska demonstrationer, bestämmer sig ungdomar från vitt skilda trosförsamlingar för att genomföra en stor manifestation som visar att de står enade mot all fundamentalism. Genom ett fackeltåg tänker de lysa upp Stockholm. Olga Lebedova Josefsson inser att hotet mot manifestationen är större än andra vill förstå och går återigen in som infiltratör.

Samtidigt planeras fler dåd av en hemlig spelare, en dold finansiär som inte längre orkar vänta och vars plan för förändring sker genom en strategisk terrorvåg som knappt tagit sin början.

De extrema är en fängslande thriller om extremismen som sprider sig i vårt polariserade samhälle och om finansieringen av den. Och inte minst om alla som på olika sätt kämpar emot den.

 

 

Luciane Andrev

Luciane Andrev är född i slutet av 60-talet och skriver under pseudonym. Hen har haft ledande roller inom näringslivet på marknader världen över, men också inom svenska regeringskansliet och i media. Författaren verkade även under flera decennier inom Wallenbergsfären. Hösten 2022 debuterade Luciane Andrev med thrillern Utan gränser. Under hösten 2023 släpps De extrema, den andra boken i Lebedova-trilogin.

Mer om författaren

Pressbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla