VIKTIGT MEDDELANDE INFÖR SÖNDAGENS VAL

Rösta på söndag!

4 september 2018

Förstås ska du rösta i varje val, men den 9 september 2018 är det viktigare än någonsin. Mörkret vid horisonten, den bruna vinden som drar över vårt land, de högerextrema rörelserna och partierna vädrar inte bara morgonluft utan ett av dessa partier riskerar att bli Sveriges tredje största och få verkligt inflytande över Sveriges politik.

Eftersom vi på Ordfront Förlag tror på och slåss för folkbildning, yttrandefrihet, mänskliga rättigheter och demokrati, så menar vi att det är omöjligt att rösta på SD i söndagens val.

Välj något annat alternativ – ett alternativ som solklart tagit avstånd från SD och inte kommer ge dem inflytande efter söndagens val.

Lägg er röst på demokratiska partier som tror på våra grundläggande fri- och rättigheter, partier som håller armlängds avstånd till konstnärer, författare, journalister och opinionsbildare, som tror på självständiga och fria bibliotek, teatrar, förlag, konsthallar, musikfestivaler och andra arenor för det fria kulturlivet. Partier som respekterar alla människors lika värde!

Så. Rösta klokt. Rösta inte SD. Rösta på alternativen som inte vill ge dem något som helst inflytande.

Så fortsätter vi kampen för större yttrandefrihet, mer folkbildning och en utökad och fördjupad demokrati.

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla