Sommarens fria: Det här förändrar allt

Med Naomi Kleins numera så gott som klassiska miljöbok Det här förändrar allt som sista bok ut i vår serie Veckans fria från Ordfront pausar vi över sommaren. Istället blir detta Sommarens fria och kommer att finnas tillgänglig för nedladdning ända till sista juli! Vi hoppas därmed att alla får möjlighet att ta del av denna intressanta bok som tar upp vår stora ödesfråga – klimatkrisen. Men trots ämnets tyngd vore det inte Naomi Klein om hon inte också lyckades inge läsaren hopp. Och är det något coronapandemin ändå har visat så är det väl att vi kan ändra på vårt sätt att leva.

Ha en fin sommar och läs läs läs!

Här kan du ladda ner boken tom 31 augusti.

Och: Glöm inte bort att även stötta författarna, illustratörerna, översättarna, bokhandeln, förlagen osv genom att handla och låna böcker också.

”Veckans fria från Ordfront” är ett initiativ från Ordfront förlag. Varje fredag under coronakrisen kommer vi att erbjuda en e-bok för gratis nedladdning från vår hemsida. Genom detta initiativ vill vi och våra författare göra vad vi kan för att hjälpa folk genom krisen.

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.