Gratis e-bok att ladda ner

Sommarens fria: Det här förändrar allt

5 juni 2020

Med Naomi Kleins numera så gott som klassiska miljöbok Det här förändrar allt som sista bok ut i vår serie Veckans fria från Ordfront pausar vi över sommaren. Istället blir detta Sommarens fria och kommer att finnas tillgänglig för nedladdning ända till sista juli! Vi hoppas därmed att alla får möjlighet att ta del av denna intressanta bok som tar upp vår stora ödesfråga – klimatkrisen. Men trots ämnets tyngd vore det inte Naomi Klein om hon inte också lyckades inge läsaren hopp. Och är det något coronapandemin ändå har visat så är det väl att vi kan ändra på vårt sätt att leva.

Ha en fin sommar och läs läs läs!

Här kan du ladda ner boken tom 31 augusti.

Och: Glöm inte bort att även stötta författarna, illustratörerna, översättarna, bokhandeln, förlagen osv genom att handla och låna böcker också.

”Veckans fria från Ordfront” är ett initiativ från Ordfront förlag. Varje fredag under coronakrisen kommer vi att erbjuda en e-bok för gratis nedladdning från vår hemsida. Genom detta initiativ vill vi och våra författare göra vad vi kan för att hjälpa folk genom krisen.

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla