Familjen Fågel: Först är det roligt
Marie Tillman

Hur länge kan man låtsas gå till jobbet? Kan vuxna någonting alls? Och vad ska man äta till middag? Det är frågor som Familjen fågel ställer och försöker svara på i Marie Tillmans skruvade, svarta familjekomedi Först är det roligt. Här möter vi tonårsdottern som försöker skapa ordning i ett kaosartat hem, mamman som inte ens kan vika tvätt, pappan som har hittat sitt drömjobb och en tonårsson som får jobba hårt för att hjälpa en hemlös samtidigt som hans far lär honom dricka whisky. Och vad gör farmorn bakom gardinen, skulle inte hon vara på Mallis?

Familjen Fågel Först är det roligt är ett komiskt familjedrama med blinkningar åt såväl Mormor gråter av Jonas Gardell som en Lars Norén på gott humör.

Marie Tillman (f. 1982) är serietecknare och illustratör. Hennes tecknade serie Livscoachen publicerades varje måndag i gratistidningen Metro åren 2016-2019. 2018 kom hennes debutbok Tänk positivt annars kan du dö. Därefter har hon hunnit ge ut tre böcker av olika slag. Maries serier är en blandning av absurda samtal, mörka tankar och svart humor. Hon är utbildad på Serieskolan i Malmö men har även en master i Socialantropologi. Hon kommer från Stockholm men är numera bosatt i Malmö.  


Författare:  Marie Tillman Titel: Familjen Fågel: Först är det roligt Format: 160x230 mm Danskt band Antal sidor: 196 Utgivningsår: 2022 ISBN: 9789177752714


Av samma författare

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.