KOM PÅ FEST! KÖP BILJETT – SNART SLUT!

16 maj 2019

Den 25 maj bjuder Ordfront förlag och Galago och Föreningen Ordfront in till jubileumsfest på Färgfabriken i Stockholm. Detta med anledning av att det i år är 50 år sedan som en samling unga studenter ur 68-generationen intog ett nedlagt rökeri på Södermalm med ambitionen att göra skillnad. Detta också för att det i år är 40 år sedan som tidningen Galago gjorde entré på den svenska satirscenen. Med och firar är också Ordfront magasin som fyller 30 år.

Under kvällen uppträder Mattias Alkberg med supergruppen Södra Sverige, som med sin furiösa cocktail av punknerver socialrealistiskt patos, kommer göra allt för att spela skjortan av världens alla orättvisor. Dessutom kommer Cecilia Thorngren tillsammans med Jesper Lindberg och Claes von Heijne (Eldkvarn).

Innan, mellan och efter dessa akter kommer dessutom Ordfront och Galago-författare att DJ:a – bland andra Daria Bogdanska, John Ajvide Lindqvist och Mats Jonsson och andra medarbetare att bjuda på en stark uppställning rare grooves, northern soul, Motown och hisnande medborgarrättsfunk.

Det här är en fest för yttrandefrihet, demokrati och satir. För 50 år av nit, slit och en bergfast tro på människan!

Dörrarna öppnar klockan 19 och stänger klockan 01.

Billjetter finns till försäljning här.

Åldersgräns: 18 år.

Övre gräns: Ingen.

Välkomna!

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla