Älskad deckarförfattare – nu på Ordfront förlag

Jenny Rogneby släpper ny bok på Ordfront i höst

3 februari 2022

Hurra, vi är glada att meddela att i höst släpper Jenny Rogneby Medlaren, den första delen i en ny deckarserie på Ordfront förlag.

Jenny Rogneby är en av Sveriges största deckarförfattare och många har älskat hennes böcker om den egensinniga Leona. I september utkommer hon äntligen med Medlaren – den första delen i en helt ny serie.

”Jag tror att Jenny Rogneby med Medlaren kommer att förändra synen på vad en deckare är och kan vara. Det här är en normbrytande spänningsroman när den är som bäst” säger Pelle Andersson, VD och förläggare på Ordfront förlag. ”För oss på Ordfront förlag är det ett mål att arbeta med litteratur som vill något, som utmanar gränser och inte glider med strömmen. Jenny Rogneby är en författare som skriver sådana deckare. Hon bryter tabun och ifrågasätter invanda tankar på en effektiv, skarp och samtidsnära prosa, därför känns det underbart att hon kommer till oss,”

”Jag har länge imponerats av Ordfronts engagemang för samhällsfrågor och deras brinnande intresse för spänningslitteratur. Det tillsammans med flexibiliteten och drivet de som mellanstort förlag erbjuder gjorde att jag valde Ordfront till den här boken. Pelle är en inspirerande och skicklig förläggare som jag är enormt glad att få samarbeta med”, säger Jenny Rogneby.

Medlaren, som är inspirerad av ett verkligt rättsfall, kommer ut på Ordfront förlag i september.

Läs mer om Jenny Rogneby, Medlaren och bytet till Ordfront i vårt pressmeddelande här.

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla