Välkomna på bokrelease, helt efter corona-restriktioner

Bokrelease i Göran Greiders trädgård, lördag den 29 augusti

24 augusti 2020

Besök Göran Greider på en alldeles speciell bokrelease nu på lördag, den 29 augusti! Den kommer att ske kl. 10-18 på Hagvägen 104 i Dala-Floda, i Görans trädgård.

En hälsning från Göran själv:

”I september utkommer min bok Hon vars hjärta var som mitt, en roman om den brinnande kärlekshistorien mellan poeten Dan Andersson och Märta Larsson. Den bygger på Dans många brev till Märta, men jag har berättat fritt om denna vackra och sorgsna Romeo och Julia-historia som utspelade sig åren 1914-17.

På grund av coronan går det inte hålla någon sedvanlig releasefest med mingel. Men istället kan den som känner för det besöka mig i min trädgård lördagen den 29 augusti. Där är det gott om utrymme. Där saluför och signerar jag min nya bok (och även andra böcker) vid en enskild pratstund på min veranda, där utrymmet är stort och det går att hålla distans. Jag kommer att vara på plats mellan klockan 10 och 18 denna lördag. Blir det mer än 20-25 personer i trädgården går det ju bra att ta en promenad genom byn så länge, eller varför inte en skogspromenad där man kan mingla med tranor och annat.

Adressen är Hagvägen 104 i Dala-Floda. Det går lätt att hitta på gps:en för den som kommer långt bortifrån, från mer ocentralt belägna platser. Det går bra att parkera längs byvägen och jag bjuder i alla fall på cider och chips och i bästa fall på en regnfri dag (även om tak finns). Arrangör är Ordfront förlag.

Göran Greider”

Läs mer och tacka ja till evenemanget på Ordfronts Facebooksida här. Varmt välkomna!

Fler nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla