Format: x mm, MP3-fil
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9789179457105

VinterbadEn handbok

Lisa Bjerre

Kalla bad är hett! Den första kompletta guiden till vinterbad är här!

Praktiska tips och härlig inspiration för både nybörjaren och den erfarna.

Över hela landet stiger människor ner i isvakar, kalla sjöar och hav. Somliga finner smärtlindring och bot mot nedstämdhet. Andra upplever en stund av stillhet i en stressad vardag. Kallbad är en upplevelse inom räckhåll för alla. Det kräver inte någon avancerad utrustning, lång flygresa eller stor plånbok.

Vinterbad tar upp aktuell forskning som förklarar badets positiva effekter för både kropp och knopp. Boken diskuterar olika andningstekniker, som är nyckeln till längre bad. Här finns tips för den som vill våga sig på sitt första dopp och för den rutinerade som vill levla upp sin upplevelse. Guiden tipsar också om resmål från Lapplands älvar till kallbadhus i Skåne, som alla erbjuder unika äventyr.

Så packa handduken och ta på dig något varmt. När du en gång upplevt kicken av att bada kallt kommer du aldrig att vilja sluta.

Denna ljudbok är en förkortad version av den bildrika faktaboken med samma namn av Lisa Bjerre, Heli Björkman och Ulf Huett.

Lisa Bjerre

LISA BJERRE är författare till Vinterbad som hon släpper tillsammans med Heli Björkman och Ulf Huett. Hon är även skribent och journalist. Hon har tidigare skrivit två handböcker och har nu också släppt den första boken i kriminalserien Linje 17 på Piratförlaget.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla