Format: 210x297 mm, Häftad
Antal sidor: 159
Utgivningsår: 2014
ISBN: 9789174412512

Susanna & BoDeluxe

David Liljemark

Susanna och Bo är ett ungt, strävsamt par. De försöker hålla sams och gör sitt bästa för att hålla ihop det ständigt krisande förhållandet, men ändå vill det sig inte riktigt. Här får vi lära känna dem, deras vänner och bekanta, samt smygkika på deras grannar.

Denna utgåva samlar samtliga serier David Liljemark har tecknat om paret 1992-2002, från den första episoden om hur de träffades, till den kritikerrosade sviten ”Susanna + Bo = falskt!”, och mycket mer därtill. Serierna publicerades ursprungligen i MegaPyton, DN och Galago, för att därefter samlas i två klassiska men numera utgångna samlingsutgåvor (1999 & 2002; parets förhållande var även ämnet för den experimentella romanen Orkestern).
I denna utökade deluxe-nyutgåva av Susanna & Bo ingår utöver serierna ett bonuskapitel med extramaterial, i form av tidigare opublicerade skisser och nyskrivna kommentarer från David Liljemark.

”Liljemark gör här sin bästa serie någonsin: Bra manus, trovärdigt skildrat, uttrycksfullt tecknat, oavbrutet underhållande och stundom riktigt tänkvärt.”
Bild & Bubbla

”Humorn är laddad med något så ovanligt som värme och psykologisk trovärdighet. Ett mycket bra seriealbum.”
Upsala Nya Tidning

”En vanvettig hybrid mellan expressivt bildspel, rå satir och vardagsrealistiskt berättande. Upphovsmannen har en hejdlös fingertoppskänsla vad gäller både de verbala uttrycken och de speciella former som seriemediet erbjuder.”
Falukuriren

”Fortsätter Liljemark på samma spår är han snart serievärldens Lars Norén. Liljemark använder serieformen så att det på många sätt blir större än en roman.”
Svenska Dagbladet

”Susanna & Bo är helt enkelt det bästa svenska relationsdrama som skildrats i serieform.”
Bibliotekstjänst

David Liljemark

Denna författare kommer ut på vårt systerförlag Galago. Läs mer på www.galago.se.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla