Format: 140x215 mm, Övrigt
Utgivningsår: 2024
ISBN: 9789177754114

Pressbilder

Sex i en askTre lekar som ändrar allt

Kristoffer Lindh, Marika Smith

Sex i en ask är tre kortlekar som förändrar din syn på sex och sexualitet i grunden. De är framtagna av sexinspiratören Marika Smith, författare till Buffésex det nya sättet att ligga som ändrar ALLT och sexualupplysaren och spelkonstruktören Kristoffer Lindh. 

– En kortlek med noga utvalda frågor som lockar till nyfikna, utforskande och roliga samtal om sex, både i allmänhet, i den egna sexualiteten och det gemensamma sexlivet med en partner. Att bli bekväm med att prata om sex är en viktig nyckel till ett samliv som lever och utvecklas, och håller sig kreativt och dynamiskt.

– En kortlek består av coachande frågor om sex, där du genom att fundera, prata om och svara på frågorna kan coacha dig själv eller någon annan till nya perspektiv på sexuella problem eller sånt du är nyfiken på men inte vet hur du ska ta dig an. Du får hjälp att kartlägga din sexualitet och hur den fungerar, ta reda på vad du vill och gillar, och mycket mer.

– En kortlek är ett lekspel där parterna får uppfinna nya sätt att beröra varandra och bredda sin sexuella och sensuella repertoar på en enkelt och kravlöst sätt. Att släppa prestationsfokuset är en förutsättning för det lättsamma, lekfulla sex som så många längtar efter och som skapar mer lust och samhörighet mellan parterna.

Kortlekarna är förpackade i en vacker ask som pryder sin plats i såväl bokhyllan som på nattduksbordet.  

Kristoffer Lindh

Kristoffer Lindh är före detta låg- och mellanstadielärare som sadlat om till sexualupplysare och coach, med män och manlighet som specialitet. Han är också brädspelskonstruktör och älskar snygga lösningar och finurligt klur. Sommaren 2024 är han aktuell med relationskortleken Sex i en ask: Det nya sättet att ligga som förändrar ALLT som han skapat tillsammans med Marika Smith.

Mer om författaren

Marika Smith

Marika Smith är sexinspiratör, coach och frilansjournalist med 20 års erfarenhet av att hjälpa svenskar må bättre och ha roligare med sex. Hon driver sedan 2019 podcasten Sex på riktigt. Med sin både trygga och rättframma ton kring sex är hon en uppskattad röst och penna i media, efterfrågad föreläsare och kursledare. Mest omtalade är hennes kurser i oralsex där deltagarna får öva på säsongens frukt.  Sommaren 2024 är hon aktuell med Buffésex: Det nya sättet att ligga som förändrar ALLT och relationskortleken Sex i en ask: Det nya sättet att ligga som förändrar ALLT som hon skapat tillsammans med...

Mer om författaren

Pressbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla