Format: 175mmx210mm mm, Övrigt
Antal sidor: 216
Utgivningsår: 2023
ISBN: 9789177753476

Odla utan spadeLättskött & klimatsmart köksträdgård

Lena Granefelt

Nytt praktiskt litet format!

Odla utan spade är den första guiden på svenska till No Dig-odling, en lättskött och klimatsmart metod som vinner allt fler anhängare och som sakta men säkert revolutionerar trädgårdsvärlden. Här får du lära dig allt om hur du anlägger och sköter en köksträdgård utan att ta ett endaste spadtag och utan att behöva vattna eller rensa ogräs. Lär dig också mer om täckmaterial, intensivodling och jordhälsa. Prova metoden som sparar både miljön och ryggen!

BELLA LINDE är journalist och författare med fokus på odling och trädgård. Med Odla utan spade följer hon upp succén Rätt ur jorden, ett standardverk för självhushållare som har sålts i över 20 000 exemplar. Hon har även skrivit Odla ditt lagomliv.

LENA GRANEFELT är fotograf med tonvikt på trädgård, odling och mat. Utöver att fotografera till succéboken Rätt ur jorden har hon även tagit bilderna till Smakernas återkomst och Nyfiken på Naturvin.

Recensioner

"Ytterst spännande! Pedagogisk och kunskapsbringande. Jag älskar den." "

TV4 Nyhetsmorgon
br />Victoria Skoglund

"Inspirerande!" "

br />ETC

Lena Granefelt

Lena Granefelt är född 1966 och har arbetat som frilansfotograf sedan 1992. Hon har medverkat i ett flertal böcker på teman allt mellan odling, mat, trädgård, sex och sten. I fem år drev hon fototidskriften Motiv och arbetar nu bland annat som fotograf och bildredaktör på tidningen Hunger. På Ordfront förlag är hon medförfattare till Smakernas återkomst och Rätt ur jorden. Våren 2021 är hon dessutom aktuell med trädgårdsboken Odla utan spade tillsammans med Bella Linde.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla