Format: 200mmx238mm mm, Övrigt
Antal sidor: 141
Utgivningsår: 2022
ISBN: 9789177752042

Lunch hemmaSnabba solorätter utan svinn

Cina Risberg

I Lunch hemma delar Cina Risberg, en rutinerad hemma­jobbare som älskar livets goda, med sig av smarta genvägar till snabba, smarriga och klimat­smarta luncher som lika gärna kan bli middagar. Hon blandar råd kring hur man förhöjer smaker och bäst tar vara på rester med tips på hur man enkelt gör en fredagslunch lite festligare eller drar ihop en hemmalunch med vänner. 

Lunch hemma är en kokbok för alla som vill veta hur man kan göra vardagen godare och roligare och samtidigt värna våra resurser, såväl maten och orken som tiden. 

 

 

Cina Risberg

Cina Risberg har länge drivit eget och jobbat med hållbara varumärken för livsmedelsbranschen. När pandemin slog till såg hon möjligheten att utveckla sin passion för att laga mat och skriva om det, och tyckte att kombinationen matsvinn och luncher var en lucka som behövde fyllas. Lunch hemma utkommer våren 2022 och är en kokbok för alla som vill veta hur man kan göra vardagen godare och roligare och samtidigt värna om våra resurser. Cina bor med sin familj i Nacka och drömmer om ett citronträd och luncher utan slut.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla