Format: 140x215 mm, Inbunden
Utgivningsår: 2023
ISBN: 9789177753308

Pressbilder

Hur fan gör man slut?

Emma Arpstrand

Eira Eklund är 24 år ung och (o)lovande. På pappret kan hon bocka av många vuxenpoäng: Sambo. Förstahandskontrakt (nåväl pojkvännens). Högskoleutbildning. Tre viktiga steg mot det värdiga vuxenlivet. Ändå känner hon sig kass på att vara vuxen, kass på att vara i ett förhållande, sämst på att försöka vara någon på en sugig jobbmarknad.

En utekväll långt bort i Malmö träffar hon sin gamla gymnasiekärlek Marcus. Less på tristessen, på att livet inte blivit som hon tänkt sig, sätter hon allt på spel. Sitt förhållande och sig själv. Kan man vara en bra människa trots att man sviker de man älskar?

Hur fan gör man slut? är en snärtig relationsroman, full av smutsig humor och existentiell ångest. Den handlar om kärlek som tynar bort och om att försöka bli den man borde vara. Vem det nu är?

Emma Arpstrand

Emma Arpstrand är född 1991 och uppvuxen i Jönköping med omnejd. Hon har bott nästan ett decennium i Stockholm men är numera bosatt i Malmö med man och tvillingar. Hon är utbildad journalist och arbetar som sociala medier-redaktör, reporter och videoproducent på Dagens Nyheter. Hösten 2023 släpptes Hur fan gör man slut?, hennes debutroman.

Mer om författaren

Pressbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla