Format: 194x235 mm, Inbunden
Antal sidor: 144
Utgivningsår: 2018
ISBN: 9789177750048

Gröna linjenBjudmat för veganer och alla andra

Alice Knutas, Linn Lundberg

Veganmat har länge haft ett oförtjänt rykte om sig att vara nyttigt, men tråkigt. Nu är det dags att slå hål på den myten! Glöm bort pekpinnar och hälsohets och säg hej till veganmat i gåbortkostym.

Vad sägs till exempel om saltbakad rotselleri, kroppkakor med skogssvamp och bakat äpple eller havtornstårta? Vi vågar utlova både nya favoriter och blivande klassiker bland dessa spännande recept. 

Alice Knutas och Linn Lundberg är smaknördarna som tröttnade på att det inte fanns några bra böcker med festliga veganrecept. I Gröna linjen delar de med sig av sin genuina kärlek till mat. Resultatet är en kokbok för dig som älskar att laga och bjuda på ny, riktigt god mat. Här finns recept som får det att vattnas i munnen på alla – vegetarianer, köttätare och veganer. Det räcker att laga en smaskig rätt till alla gäster. Inga specialbeställningar eller extra side orders behövs.

Alice Knutas

Alice Knutas är köksansvarig kock med hållbarhetsinriktning på Urban Deli i Stockholm. Tillsammans med Linn Lundberg har hon skrivit boken Gröna linjen : bjudmat för veganer och alla andra.

Mer om författaren

Linn Lundberg

Linn Lundberg är kock och har arbetat i restaurangkök sedan hon var fjorton år, bland annat på Den Gyldene Freden. Tillsammans med Alice Knutas har hon skrivit boken Gröna linjen : bjudmat för veganer och alla andra.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla