Översättare: Johanna Svartström
Format: x mm, MP3-fil
Utgivningsår: 2020
ISBN: 9789179456757

Förlåt

Eve Ensler

Hela livet har Eve Ensler väntat på en ursäkt från sin pappa, som förgrep sig på henne från att hon var fem år gammal. Men ursäkten kommer aldrig, och så dör han. För att komma över det som hände under barndomen formulerar Ensler själv det brev hon önskar att hennes pappa hade förmått skriva: ett erkännande av vad han utsatte henne för och ett försök att förklara varför det blev så, men framför allt en ärlig bön om förlåtelse.

Resultatet blev romanen "Förlåt" en gripande och originell text för alla som förgäves väntar på en ursäkt, och för alla som av olika skäl behöver försonas med sin barndom.

»En av de mest briljanta böcker jag någonsin läst. Så snart jag läst ut läste jag den igen, och igen, och igen.« SUNDAY TIMES

»Klartänkt, fantasifull och överväldigande.« THE GUARDIAN

Eve Ensler

Den amerikanska författaren Eve Ensler har tidigare bl.a. skrivit Vaginamonologerna samt New York Times-storsäljaren I Am an Emotional Creature. Hon har också grundat One Billion Rising, en av de största globala massrörelserna mot mäns våld mot kvinnor. Förlåt är den första av hennes böcker som översätts till svenska, och den har hyllats världen över sedan den kom ut 2019.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla