Format: 142x217 mm, Inbunden
Antal sidor: 236
Utgivningsår: 2024
ISBN: 9789177754077

Pressbilder

BuffésexDet nya sättet att ligga som ändrar allt

Marika Smith

De flesta som söker hjälp med sitt sexliv eller funderar på vad mer som skulle kunna vara möjligt kring sex har sin egen unika kombination av längtan och svårigheter. Tänk om det fanns en enda enkel lösning som funkar på allihop? Och som dessutom är rolig, sexig, nytänkande, spännande och het?

Buffésex är konceptet där vårt undermedvetna manus för hur sex ska gå till uppmärksammas, ifrågasätts och byts ut mot nya sätt att närma sig kåthet, intimitet och lust.   Genom att sluta trerättersknulla , det vill säga hamna i en slentrianspiral av slarvigt förspel, rutinmässigt samlag och lite halvhjärtat eftergos, dukar sexinspiratören Marika Smith upp en stor härlig buffé av sexiga lekar och övningar att inspireras av. Inte bara blir sexlivet mer varierat, njutningsfokuserat, kommunikativt och kravlöst, det underlättar också för själva lusten att flöda, för att inte tala om de härliga samtalen om sex som ju är grunden för all passion.    

Det här är en bok för dig som vill ta ett nytt grepp om sex, upptäcka vad DU gillar och hur du kan förmedla det till andra. Vad som är möjligt bortom det invanda, och vad som händer när du delar upp sexet i mindre bitar och pusslar ihop dem precis så som det passar just dig, just nu.   

Och kanske är det inte bara sex som kan bli en buffé, utan andra områden i livet också?

Recensioner

"Boken innefattar genomtänkta, konkreta råd för olika konstellationer och situationer. Den är välskriven med ett humoristiskt språk och en genuin vilja att hjälpa. Från solosex till orgie, denna lysande bok har något för alla läsare. Helhetsbetyg: 5 av 5."

 Emma Moritz
BTJ

Marika Smith

Marika Smith är sexinspiratör, coach och frilansjournalist med 20 års erfarenhet av att hjälpa svenskar må bättre och ha roligare med sex. Hon driver sedan 2019 podcasten Sex på riktigt. Med sin både trygga och rättframma ton kring sex är hon en uppskattad röst och penna i media, efterfrågad föreläsare och kursledare. Mest omtalade är hennes kurser i oralsex där deltagarna får öva på säsongens frukt.  Sommaren 2024 är hon aktuell med Buffésex: Det nya sättet att ligga som förändrar ALLT och relationskortleken Sex i en ask: Det nya sättet att ligga som förändrar ALLT som hon skapat tillsammans med...

Mer om författaren

Pressbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla