Format: 110x178 mm, Pocket
Antal sidor: 334
Utgivningsår: 2022
ISBN: 9789177752073

Åtta steg mot avgrundenVårt framtida liv på planeten

Jonathan Jeppsson

Recensioner

"Det är svårt att inte bli starkt berörd av 'Åtta steg mot avgrunden'." Therese Uddenfeldt, Expressen Vad väntar oss när klimatet allt mer kollapsar? Hur illa ute är vi egentligen? Vad är det för hemskt som ruvar vid århundradets slut? I boken Åtta steg mot avgrunde"

en för varje årtionde
ger sig en av Aftonbladets främstaklimatjournalister in på en resa mot mörkrets hjärta för att ge svar på dessa ödesfrågor. I åtta delar

"Till och med för den som är van vid den klimatkatastrofiska genren är det brutal läsning."

DN 
Björn Wiman

"Materialet är visserligen så starkt och pulshöjande att boken kunde vara skriven på byråkratisvenska och ändå kännas medryckande."

Västerbottens-Kuriren 
Daniel Åberg

"Som att bli överkörd av en bulldozer."

Aftonbladet 
Nina Björk

"En spännande, lärorik och tänkvärd bok. Ett mycket fint språk."

 BTJ
Ulf Karlström

"Att läsa en så dyster bok borde vara deprimerande, men det känns faktiskt lite befriande på samma gång." Marit Furn, Svenska Dagbladet "

 

Jonathan Jeppsson

Jonathan Jeppsson är i dag nyhetschef på Aftonbladet, men har också arbetat på samhällsredaktionen och varit nyhetsreporter. Hans artikelserie om klimatet som publicerades 2018 är en av de mest lästa artikel­serierna på Aftonbladet Plus genom tiderna. Åtta steg mot avgrunden – vårt framtida liv på planeten är hans debut och utkommer våren 2022.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla