Illustratör: Rolf Allan Håkansson
Format: 110x178 mm, Pocket
Antal sidor: 238
Utgivningsår: 2007
ISBN: 9789170373244

Finns även som:
Pocket, ISBN: 9789174419283

AlsterEn stunds texter

Claes Eriksson

Claes Eriksssons Alster är en brokig blandning av dikter, pjäser, underfundiga funderingar och sagor om vår omvärld och samtid. Claes Eriksson leker med språket i verser och små berättelser på ett sätt som påminner om Tage Danielssons texter. Här finns den humor som man känner igen från hans arbete i Galenskaparna, men inte utan en allvarlig underton.Ett smakprov ur boken:Postaspekt

Efter fyra år på posten som VD för posten har postens VD Lennart Grabe lämnat sin post trots att han under hela sin tid på posten som VD för posten själv varit den allra största förespråkaren för att man inte ska kunna lämna sin post på posten.


Beställ e-bok

Claes Eriksson

Claes Eriksson är dramatiker, skådespelare och filmregissör och välkänd för de flesta svenskar som en av medlemmarna i ensemblen Galenskaparna. Till hans produktion hör scenuppsättningar som Stinsen brinner Grisen i säcken Kasinofeber Han har även medverkat i teveserierna Macken och En himla många program, samt arbetat med långfilmerna Hajen och Monopol. Alster, som var hans debut i bokform gavs ut 2007.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla