Format: x mm, Häftad
Utgivningsår: 2024
ISBN: 9789177754329

Folkbokförd i rännstenen

Tommy Sundvall

I Folkbokförd i rännstenen gör Tommy Sundvalls rebelliska lowlife-trio Morris, John och Hunter comeback. Ännu en gång gör de allt de kan i sin ständiga jakt på pengar. De tjänar 100 kronor här, en femtiolapp där, de lurar åt sig nittiotusen från en försvunnen gamling och allting går alltid till hyra, Klarna och Sergel inkasso. Det är dyrt att leva i gig-ekonomins tid. 

I en värld där alla sociala skyddsnät är nedmonterade och utsålda har John och Morris bara varandra att luta sig emot, om ens det. Tillsammans kör de hästfoder till Gävle, städar »herrklubbar« i Norge och säljer fryspizzor på sin hemmasnickrade pizzeria. Allting under devisen »Hellre fattig och vettig än rik och en jävla idiot«. 

Folkbokförd i rännstenen är den andra serieromanen om karaktärerna Morris, John och Hunter. Det är en flippad färd genom en surrealistisk samtid. I desperata och vilda seriehistorier levererar Tommy Sundvall en rasande kritik av gig-ekonomin och klassamhället. Det är vackert, vidrigt, helt bisarrt och hysteriskt kul. 

Tommy Sundvall

Denna författare kommer ut på vårt systerförlag Galago. Läs mer på www.galago.se.

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla