Konsten att döda : så skriver du en kriminalroman
Sören Bondeson

Hela världen pratar om det svenska deckarundret. I pockethyllor och på topplistor slåss kriminalromanerna om utrymmet. Men varifrån kommer alla dessa deckar drottningar och kungar?
Hur går hantverket till och vad är egentligen en bra deckare? Vad är ett villospår och hur lägger du ut det? Och vad ska du tänka på för att göra karaktärerna levande och för att få till en bra och spännande intrig?
På ett enkelt och lustfyllt sätt delar författaren Sören Bondeson med sig av sina lärdomar från sitt arbete i litterär gestaltning. De senaste femton åren har han inriktat sig på hur man skriver kriminalromaner. Under denna tid har han handlett flera som blivit mycket framgångsrika, exempelvis Jens Lapidus, Åsa Larsson och Tove Klackenberg. Dessa medverkar också i boken och delar frikostigt med sig av sina råd och tankar kring skrivandet.
Konsten att döda innehåller allt du som med författarambitioner bör veta för att skriva en gedigen kriminalroman.


Författare:  Sören Bondeson Titel: Konsten att döda : så skriver du en kriminalroman Format: 135x215 mm Flexband Antal sidor: 191 Utgivningsår: 2011 ISBN: 9789170375385


Av samma författare


Sidan använder cookies. Läs mer.