Veckans fria: Sömngåtan

Nu är det snart helg igen och vi hoppas att alla, inte minst samhällsbärarna, får möjlighet att vila upp sig och sova ut! Betydelsen av sömn kan du läsa om i ”Veckans fria från Ordfront” som är den ögonöppnande boken Sömngåtan av hjärnforskaren och sömnexperten Matthew Walker. I denna fascinerande bladvändare berättar han om de senaste årens banbrytande forskning om varför sömnen både är en mirakelkur och helt livsavgörande. Han förklarar hur sovandet förändras under olika skeden i livet, vad drömmarna gör med oss och hur man bäst får en god natts sömn och varför sömnbristen kan leda till katastrof. 

Här kan du ladda ner boken tom 11 juni.

Och: Glöm inte bort att även stötta författarna, illustratörerna, översättarna, bokhandeln, förlagen osv genom att handla och låna böcker också.

”Veckans fria från Ordfront” är ett initiativ från Ordfront förlag. Varje fredag under coronakrisen kommer vi att erbjuda en e-bok för gratis nedladdning från vår hemsida. Genom detta initiativ vill vi och våra författare göra vad vi kan för att hjälpa folk genom krisen.

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Ordfronts webbkurser

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.