Ordfronten
Ordfronten
En konservkokbok i rättan tid
Loading
/

En konservkokbok i rättan tid

4 december 2020

I Den nya skåpmaten lagar Jenny Damberg mat där burkar, tetror och andra konserver har huvudrollen. Med ett välfyllt skåp är middagen aldrig långt borta – och i pandemitider känns det förstås bättre än någonsin att inte ränna till affären stup i kvarten.

I Ordfronten #86 träffar Pelle Andersson författaren till kokboken som enligt henne själv kom med ”nästan ironisk timing”. Det blir ett samtal om konserveringsteknikens historia, hyllornas hemliga smakbomber – och om hur konserver är hållbara i mer än en bemärkelse.

Köp Den nya skåpmaten i närmsta boklåda eller på Adlibris eller Bokus.

Ordfronten Podcast

Här möter du våra aktuella författare i samtal om litteratur, politik och andra angelägna ämnen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla