Ordfronts webbkurser

Här hittar du alla våra webbkurser: https://app.coursio.com/store/ordfront

En utförligare beskrivning av kurserna finns under respektive länk (titeln). Listan kommer att fyllas på allteftersom.

Att skriva för barn och unga av Ylva Carlsdotter Wallin

Ylva Carlsdotter Wallin, är författare till Så skriver du för unga, den första boken på svenska som handlar om skönlitterärt skrivande för barn. Hon är verksam som barn- och ungdomsboksförfattare och har undervisat i kreativt skrivande på Skrivarakademin i Stockholm i över tio år. Hon har även föreläst för lärare och bibliotekarier om läsning och besökt många skolor och pratat om att skriva och läsa. Kursen baserar sig på boken och de kurser och föreläsningar som hon gjort, men innehåller också en del uppdateringar och nya övningar.

 

Konsten att skriva en kriminalroman av Sören Bondesson

Konsten att utveckla sin kriminalroman av Sören Bondesson

Stora kriminalromanpaketet av Sören Bondesson

Utgångspunkten för den här kursen är att lära sig särskilda förutsättningar som krävs för att kunna skriva en kriminalroman. Du får lära dig om det grundläggande hantverket: person- och miljögestaltning, att hitta rätt berättarperspektiv, om dialoger och berättarteknik. Att hur man förhåller sig till dessa skrivtekniska begrepp är avgörande om du ska kunna skriva en kriminalroman.

Kemikaliesmart föräldraskap

Katarina Johansson, författare till Badskumt och Den onda badankan, förklarar på ett enkelt och lättbegripligt sätt vad du bör känna till om barn och kemikalier från födseln och framåt.Guiden baserar sig på de föreläsningar som Katarina Johansson brukar ge till allmänheten om barn och kemikalier och passar dig som gärna skulle vilja gå på en föreläsning men inte fått tillfälle. Den passar också dig som har velat läsa hennes bok Den onda badankan men inte riktigt tagit dig tid, och dig som läst den men behöver en repetition.

Läs mer om Katarina Johansson här.

Bit inte ihop! Härskartekniker

Händer det att du blir ställd på jobbet? Då kan det vara läge att spana efter ”härskartekniker”! Denna kurs av Rebecka Bohlin och Sara Berg presenterar sju typer av härskartekniker samt ger dig redskap för att identifiera och tackla dem.

Läs mer om Rebecka Bohlin och Sara Bergs bok Bit inte ihop här.

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Ordfronts webbkurser

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.