Vita kränkta män
Kawa Zolfagary

MEN DET FÅR MAN JU INTE SÄGA I DET HÄR LANDET!
Den ständigt växande facebooksidan Vita kränkta män har inte bara på ett år fått över 40.000 följare och stor uppmärksamhet i media – den har gått från att vara ett humoristiskt sätt att belysa samhällsstrukturer till att bli något av en internetrörelse. Konceptet är enkelt, många av de som sitter på toppen av pyramiden i samhället beter sig som att det egentligen är precis tvärtom. De tycker att kvinnor inte ska få döma herrsport, ringer in bombhot mot TV4 för att det är för många invandrare i rutan och dundrar ut att det snart är rasistiskt att bo i Sverige. De tror att de är tystade, och inget ska få stoppa dem från att säga det de har att säga.
Boken innehåller de orimligaste och roligaste av de mest kränkta indignerade texter och bilder internet har att erbjuda. Vita kränkta män samlar internets motsvarighet till arga lappar i trapphus och insändare i lokaltidningen och förvandlar dem till bitande kritik och satir över samhället.


Författare:  Kawa Zolfagary Titel: Vita kränkta män Format: 140x200 mm Danskt band Antal sidor: 101 Utgivningsår: 2012 ISBN: 9789170377112


Av samma författare

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Ordfronts webbkurser

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.