Store bror
Lionel Shriver

”Store bror är sannolikt det bästa Shriver skrivit sedan Vi måste prata om Kevin” /Jeanette, Bokhora.se

”Det är enastående beskrivet och gestaltat inifrån glasklara insikter” /Lena Andersson, DN

”En insiktsfull, intressant skildring av vårt besatta förhållande till maten, vikten och kroppen.” Ingalill Mosander, Aftonbladet

”Lionel Shriver är smart, stenhård och mycket läsvärd.” /Camilla Carnmo, BLT

När Pandora plockar upp sin äldre bror Edison på flyplatsen, känner hon inte igen honom. Under de år som gått sedan sist, har den en gång smala, hippa New York-jazzpianisten gått upp tiotals kilo. Vad var det som hände?

För Pandoras man, Fletcher, en manisk cyklist som numera ratar de rätter som Pandora älskar att laga till honom, blir broderns besök en pina. Till slut ger han sin fru ett ultimatum: Det är han eller jag.

Träffsäkert och med rasande energi skriver Lionel Shriver om fetma, en samhällsfråga som för många också är plågsamt personlig. Hur mycket är vi villiga att offra för att rädda dem vi älskar? Och kan man alltid rädda dem från sig själva? Store bror är en gripande roman om syskon och äktenskap, förnuft och fördomar, val och icke-val.


Författare:  Lionel Shriver Titel: Store bror Format:  163x234 mm Inbunden Antal sidor: 318 Utgivningsår: 2015 ISBN: 9789170377620


Av samma författare

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.