Nostradamuskalendern 2014
Pontus Lundkvist

”Det här är för djävligt.”

– Sven-Otto Littorin, efter att ha läst Pontus Lundkvists serie Golfarupproret.

Valåret 2014 tar Galago fram det grova artilleriet för att bringa reda i en vardag präglad av skattesänkande borgare, profitsugna riskkapitalister, uppgivna sossar och hatmånglande högertroll. Ingen kan som Pontus Lundkvist bryta ned samtiden i sina minsta beståndsdelar och sedan montera ihop den igen, fast med byxorna nere.

I denna synska väggkalender, som förutspår alla 2014 års viktigare nyhetshändelser, blandas nya exklusiva serier med restaurerade versioner av obskyra klassiker som länge trotts ha varit förlorade i ett källarförråd på Gotland. Med Pontus Lundkvist på väggen hittar du styrkan att härda ut, en månad i taget, oavsett hur smutsig valrörelsen blir och vilka som får flytta in i Rosenbad.

Serietecknaren och författaren Pontus Lundkvist har skapat skratt, förtrytelse och förvirring i offentligheten sedan det tidiga 90-talet. Han medverkar stadigt med serier i Galago, Rocky och Aftonbladet och har även varit verksam som nollbudgetfilmare, noise-musiker och performanceartist. 2011 gav Galago ut seriesamlingen Full sysselsättning och på annat förlag har han givit ut Mina Ögon!! Mina Ögon!!! 1987-2006 och Det grymma svärdet.


Författare:  Pontus Lundkvist Titel: Nostradamuskalendern 2014 Format: 240x240 mm Häftad Antal sidor: 24 Utgivningsår: 2013 ISBN: 9789170377518


Av samma författare

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Ordfronts webbkurser

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.