Nu är det dags för sommar!

Vi på Ordfront förlag har sommarstängt under hela juli men sedan är vi tillbaka och förändrar världen med nya spännande, kloka och fängslande böcker i höst. Bläddra gärna igenom vår höstkatalog för att se alla våra kommande böcker och klicka på ”Läs mer” här nedan för att läsa lite om våra fina sommarböcker.

Glad sommar så ses vi i augusti!

 

I år firar den svenska demokratin hundra år och därför ger vi nu ut Kjell Östbergs bok Folk i rörelse – Vår demokratis historia. En spännande och viktig berättelse om vikten av sociala rörelser och folkets kamp.

I En svindlande uppgift – Sverige och biståndet 1945–1975 tecknar Annika Berg, Urban Lundberg och Mattias Tydéns med bredd och detaljrikedom bakgrunden till både utbyggnaden av och motståndet mot den officiella svenska biståndspolitiken. Ett stort och viktigt arbete som nu äntligen finns i bokform!

Vi har också gett ut en fantastiskt fin diktsamling av Sören Bondeson. Den heter Avdelning 11 D: Universum och utspelar sig på ett hem för äldre. Vi följer ett jag, en person som funderar över livets förgänglighet, men också evigheten. Sören Bondeson nominerades till Augustpriset för sin förra diktsamling En m3 jord.

I juni släpptes även Dick Harrisons andra gotländska pusseldeckare – Herrens år 1399  om spårhunden Thierry av Liège. Medeltidens Hercule Poirot är tillbaka!

Många har väntat länge på uppföljaren till Johan Brännströms succéthriller Feber och nu finns äntligen Röd signal ute! Här får vi följa reportern Mikaela Sköld på hennes jakt i tunnelbanan efter en mördare som knuffar ner folk på tågspåret. En pulshöjande thriller som kommer att få alla som läser att kasta blickar över axeln nästa gång de åker tåg!

En annan efterlängtad bok är Charlotta von Zweigbergks Djävulsnyckeln, en naken relationsroman om emotionell misshandel och varför det är så svårt att lämna trots att man vet att man borde. Som få andra gräver hon sig ner i ett ämne och utforskar det till fullo. Charlotta von Zweigbergk nominerades till Augustpriset för sin fackbok Fattigfällan år 2016.

 

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Ordfronts webbkurser

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.