Jobba med oss!

JOBBA I SVERIGES MYSIGASTE FÖRLAGSHUS!

Ordfront förlag söker kommunikatör på 75 %, projektanställning 1 år.

Är du en idérik kommunikatör med koll på bokbranschen? Har du många journalistkontakter och älskar att marknadsföra och sälja böcker? Har du stor erfarenhet av att jobba med sociala medier och tycker att det är roligt att göra det på ett kreativt sätt? Är du dessutom snäll, effektiv, prestigelös och inte rädd för att dra igång ett större event? I så fall kan detta vara något för dig.

Ordfront förlag söker nu en kommunikatör för projektanställning under ett år. I arbetsuppgifterna ingår att vara pr-ansvarig för flertalet av Ordfronts titlar, ha hand om hemsida och sociala medier samt tillsammans med marknadschefen hålla i event.

Vi söker dig med flera års erfarenhet av pr-arbete, helst från bokbranschen, annars från närliggande bransch. Du ska vara en skicklig digital kommunikatör, gärna med erfarenhet av för-säljning i olika kanaler då även marknadsföring och säljarbete kommer att ingå i arbetsuppgifterna.

Ordfront förlag firar i år 50 år. Vi är ett allmänutgivande bok-förlag och sitter i fina lokaler nära Mosebacke torg tillsammans med Galago, Alfabeta Bokförlag och En Bok För Alla.

Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Bjarnar, jenny@ordfrontforlag.se eller Pelle Andersson, pelle@ordfrontforlag.se

Skicka in CV och personligt brev till: ansokan@ordfrontforlag.se

Anställningsintervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 29 maj.

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Ordfronts webbkurser

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.