Jenny Damberg

Jenny Damberg är journalist och författare. Tidigare har hon skrivit de kulturhistoriska reportageböckerna Nu äter vi! De moderna favoriträtternas okända historia och Som hon drack – kvinnor, alkohol och frigörelse, samt kokboken Bönor, ärtor, linser. Jenny Damberg är uppvuxen i Småland och delar i dag sin tid mellan Stockholm och Björkö utanför Norrtälje.

Hösten 2019 kom hennes bok Fett – En historia om smak, skräck och starka begär som är en undersökning av fett som en kulinarisk och kulturell sensation.

Hösten 2020 är hon aktuell med Den nya skåpmaten – Gott och hållbart ur burk och tetra.


Böcker av Jenny Damberg

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Ordfronts webbkurser

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.