Format: x mm, MP3-fil
Utgivningsår: 2018
ISBN: 9789174416275

Odla ditt lagomlivGör upp med digital stress, livsstilshets och kravet på att alltid vara tillgänglig

Bella Linde

Är du less på att alltid förväntas vara på topp, till gänglig och beredd att möta marknaden? Har du invaggats i tron om att allt – även människor och relationer – kan vara till salu? Börjar du fundera över vad som är det riktiga livet?

I sin nya bok gör Bella Linde upp med idén om att människan är ett varumärke. Hon funderar över vad som händer med oss när vi hela tiden håller oss tillgängliga och till salu, jämför oss med varandra på sociala medier och förväntas representera oss själva, och gärna vår arbetsplats, som varumärken dygnet runt. Dessutom presenterar hon en metod för hur du slutar putsa på bilden av ditt liv – och istället lever det medan det pågår.

Bella Linde

Bella Linde är journalist och författare med fokus på odling och trädgård. Hon har bland annat skrivit den hyllade boken Rätt ur jorden – Handbok i självhushållning som hon gjort tillsammans med fotografen Lena Granefelt och som uppdaterats och tryckts till flera gånger. Hösten 2018 kom hennes bok Odla ditt lagomliv, som gör upp med digital stress, livsstilshets och det moderna kravet på att alltid vara tillgänglig. År 2021 är hon aktuell med trädgårdsboken Odla utan spade. Lättskött & klimatsmart köksträdgård, även den tillsammans med Lena Granefelt. Våren 2023 är hon aktuell med Börja odla!, en ny trädgårdsbok där hon...

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla