Snusk: Två osedliga berättelser
Alan Bennett

Av författaren till Drottningen vänder blad.
Mrs Donaldson är nybliven änka, och inte helt missnöjd med det. Hon drygar ut kassan genom att med liv och lust agera inför studenterna på läkarutbildningen. Ändå räcker inte pengarna och hon tar emot ett studentpar som hyresgäster. När Andy och Laura får svårt att betala hyran kommer de med ett okonventionellt förslag. Mrs Donaldson, som blivit duktig på att hålla masken, är genast med på noterna. Och ger inte den upplevelsen rentav lite mersmak?
I den andra berättelsen kommer den fåfänge, dumdryge Graham oupphörligen till korta gentemot sin hustru, den oansenliga men klyftiga och framför allt rika Betty. Men även om han är nygift vore det väl synd att avstå från den där läckre Kevin eller hette han Gary? tycker Graham, som snubblar sig in i en utpressningsknipa. Till slut räddas han ur den av sin fru. Förvisso utan att begripa ens det.
I Alan Bennetts historier utspelas oväntade sängkammarberättelser bakom medelklassgardinerna. Författaren serverar överraskande avbrott i vår triviala vardag genom något obestämt slipprigt. Allt berättat med ömhet, ärlighet och elegans.
»inte en förspilld minut. Läs och njut!« Svenska Dagbladet
»Det är bara att kasta sig in i boken för några timmars oavbruten underhållning.« Göteborgs-Posten
»Snusk är rolig och tankeväckande.« Norrköpings tidningar


Författare: Alan Bennett Titel: Snusk: Två osedliga berättelser Översättare: Lars Ryding Format: 110x178 mm Pocket Antal sidor: 175 Utgivningsår: 2013 ISBN: 9789170376924


Av samma författare

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.