Döden förevigad
Dennis Magnusson

Sebastian Lager ska bara hämta ut en LP i Konrads skivbutik. Det blir inte riktigt som han tänkt sig. Konrad ber honom gå hem till den förra ägaren, Håkan, för att hitta skivan som nu är borta. Där gör Sebastian ett makabert fynd. En ihjälslagen man ligger på golvet i lägenheten. Dock inte Håkan. Och snart står polisen på tröskeln.

Mordet tycks vara knutet till en mycket dyrbar inspelning av världsstjärnan Fredrik Malm och snart får Sebastian i uppdrag från musikstjärnans management att hitta inspelningen. I sökandet sker något som gör att misstankarna börjar peka åt flera håll. 

Döden förevigad är en smart pusseldeckare om musik och pengar. Om vad man är beredd att göra för att få behålla sina dyrbara vinylskivor och om världsstjärnor på jakt efter åtråvärda inspelningar. Men den handlar också om jakten på kändisskap, makt och pengar. 

Döden förevigad är den andra boken i serien om poddutredaren Sebastian Lager, och precis som i den förra (Mord enligt manus, som nominerades till Årets bästa kriminalroman 2021) lyckas Dennis Magnusson med konststycket att hitta oväntade miljöer, spännande karaktärer – och ett motiv som överraskar, kanske mer än själva lösningen på brottet.


Författare: Dennis Magnusson Titel: Döden förevigad Format: 0x0 mm Inbunden Antal sidor:  Utgivningsår: 2023 ISBN: 9789177752943


Av samma författare

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.