Armbrytning med ondskan
Erik Ohlsson

Staffan de Mistura är mannen som haft några av världens svå­raste medlaruppdrag. Han har en brokig bakgrund med både svenska och italienska rötter – och han återkommer ofta till vad denna bakgrund har betytt för honom och för hans möjlighet att förstå världens ledare. 

I den här boken skildrar han sitt liv som internationell med­lare och krishanterare. En merit­lista som omfattar över 50 år och som spänner från konflikten på Cypern i 1960­-talets början, över Vietnamkriget och konvulsio­nerna i Afghanistan, fram till det blodiga inbördeskriget i Syrien. 

Följ med bakom kulisserna hos några av det senaste halvse­klets mest omtalade ledare och personligheter, däribland mo­der Teresa, Rysslands president Vladimir Putin, Syriens presi­ dent Bashar al­-Assad och den turkiske ledaren Recep Tayyip Erdogan. 

I Armbrytning med ondskan möter vi en värld av tuffa beslut, retoriska piskor, och strategiska silkesvantar. Men vi får också bevittna mänskliga möten med potential att förändra världen till det bättre. 


Författare:  Erik Ohlsson Titel: Armbrytning med ondskan Format: 0x0 mm Inbunden Antal sidor:  Utgivningsår: 2022 ISBN: 9789177751182


Av samma författare

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.