Sommarsorger
Nina De Geer

I huset på den vackraste gatan i stan står Agnes och försöker behärska sig. Det är april och körsbärsträden blommar utanför det vita huset med de höga fönst­ren. Allt kunde ha varit perfekt. Hon har Martin, två barn på väg att klara sig själva, ett åtråvärt jobb på bokförlag och ett hem så mycket tjusigare än det hon växte upp i. Ända har hon mer gemensamt med den trotsiga barnflickan i huset mittemot än med grannarna i sekelskiftes­villorna. Och så ser Agnes något hon inte borde, ett dödsfall inträffar och hennes förflutna gör sig påmint. Återigen blir hon den unga flickan på loftgången, hon som väntar på kavaljererna som ska komma och hämta upp hennes mamma på slottet, hon som dricker folköl och äter chips med Aino på balkongen. Återigen måste hon uppfinna sig själv.

Sommarsorger är en melankolisk och spännande debutro­man. Med sinnlig skärpa mejslar Nina De Geer fram en berättelse om svek och försoning, uppväxt och uppbrott.

 

 


Författare:  Nina De Geer Titel: Sommarsorger Format: 0x0 mm Inbunden Antal sidor:  Utgivningsår: 2022 ISBN: 9789177751670


Av samma författare

Vill du stötta Ordfronts verksamhet? Swisha ditt bidrag till 123 346 97 15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Podcast: Ordfronten

Ordfronts
e-böcker

Ordfront på twitter

Ordfront på instagram

Ordfront på facebook

Föreningen Ordfront

En bok för alla

Galago


Sidan använder cookies. Läs mer.