Översättare: Fredrika Spindler
Format: 140x216 mm, Inbunden
Antal sidor: 302
Utgivningsår: 2020
ISBN: 9789177750956

I lågorEtt brandtal till världen för en Green New Deal

Naomi Klein

I sin nya bok samlar en av vår tids mest framstående författare och aktivister all sin kraft för att visa vad som står på spel om vi väljer att bortse från den brinnande miljöfrågan. I en blandning av nyskrivna texter och tidigare artiklar analyserar hon konflikten mellan ekologiskt tänkande och vår tids leva i nuet-mantra. Men framför allt betonar hon hur vi fortfarande har en möjlighet att anta den utmaning som klimatkrisen utgör. Bara vi är villiga att förändra de system som konstant bidrar till den.

Naomi Klein blev världsberömd för sin debutbok No Logo märkena, marknaden, motståndet som blev den globala rättviserörelsens viktigaste skrift. Hon följde sedan upp den med Chockdoktrinen katastrofkapitalismens genombrott, Det här förändrar allt kapitalismen kontra klimatet och nu senast Nej är inte nog så står vi emot Trumps chockdoktrin och skapar en ny värld.

”Lysande och väl påläst skribent med ett smittande engagemang” 
Dagens Nyheter

”Lyfter fram och av klär av klimatförnekarnas argument på ett rakt och rätt osentimentalt sätt”
Göteborgs-Posten

I Lågor är en viktig bok men också en spännande och underhållande bok som griper tag i dig från sida ett till slutet.”
Opulens

”Naomi Kleins bok är en väckarklocka för oss alla.”
Mål & Medel

Beställ e-bok

Naomi Klein

Naomi Klein är författare, journalist och aktivist. Hon blev världsberömd för sin debutbok No Logo – Märkena, marknaden, motståndet som blev den globala rättviserörelsens viktigaste skrift. Klein själv utnämndes till en av världens mest inflytelserika yngre debattörer. Hon följde sedan upp den med Chockdoktrinen (2007) och Det här förändrar allt - Kapitalismen kontra klimatet (2015). I oktober 2017 släpptes Nej är inte nog. Så står vi emot Trumps chockdoktrin och skapar en ny värld. Hennes artiklar publiceras regelbundet i en mängd tidningar världen över. Naomi Klein föddes i Montreal 1970 och är bosatt i Toronto. I lågor – Ett brandtal...

Mer om författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs om vår kommande utgivning först av alla