I huvudet på en gammal hagga

Cecilia Torudd

Ibland är det uppochnervända världen. Snälla mammor blir djuriska råttmördare. Sexioårsgubbar beter sig som tonåringar och tonåringar, å andra sidan, är trötta på livet. Och när man väl har kommit upp i den åldern att man har vant sig av med barn, tvingas man att träda in i en ny föräldraroll att oroa sig för sin gamla mor.

Cecilia Torudd filosoferar högst personligt och underhållande om livets våndor och besvär, men också om dess glädjeämnen. Här ryms stort och smått i en salig och härlig blandning. Alla känner vi igen oss i Torudds vardag. Röran i köket på jobbet verkar bekant, även om städningen i kaoset blir en aning brutal. Här avslöjas också olika sätt att tvätta trädgårdsmöblerna på och hur man kan gå till väga när man får oväntat och ovälkommet besök genom fönstret.

I huvudet på en hagga är Cecilia Torudds andra bok med samlade texter. Boken är rikt illustrerad med författarens egna bilder.


Författare:  Cecilia Torudd Titel: I huvudet på en gammal hagga Format: 0x0 mm Häftad Antal sidor: 163 Utgivningsår: 2010 ISBN: 9789174419320


Av samma författare


I huvudet på en gammal hagga

Cecilia Torudd

Ibland är det uppochnervända världen. Snälla mammor blir djuriska råttmördare. Sexioårsgubbar beter sig som tonåringar och tonåringar, å andra sidan,…

Läs mer ➔


Ensamma mamman och andra berättelser

Cecilia Torudd

Det är över 20 år sedan Cecilia Torudd tecknade Ensamma mamman i Dagens Nyheter. Nu är serien något av en…

Läs mer ➔

Sidan använder cookies. Läs mer.